Thejop.com: Connecting Careers, Opportunities, and Success , Near Me Jobs-Free Post And get Job » Jobs >> » BPO Jobs >> » International Call Center Jobs >> » International Call Center

International Call Center

  • Category: International Call Center Jobs >>
    • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Jop type: Full-time
  • Salary: Rs Not mentioned

Job Description

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls For Customers Outside India. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : International | Languages : English

More info about this International Call Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP will provide a salary in the range of 13000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to have the following skills: English, International.

6. How much experience is required for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NextGen building Mbp mahape navi mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to work for the following hours: Night Shift | Monday to Friday

Job details

Full-time

Company Name: NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP

Apply Now

Related jobs