Bpo Tele Calling

BPO Jobs
Posted 1 week ago
1 views

Bpo Tele Calling

BPO Jobs
Posted 1 week ago
1 views

Description

Fix Salary No Targets Huge Incentive Freshers Are Welcome We Provide Training.

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vision Finance will provide a salary in the range of 8001 INR to 15001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vision Finance expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vision Finance does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-403, sumel safal 7, soni ni chali crossroads, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vision Finance expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Attributes

Company Name: Vision Finance
    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Company details

    941login
    Professional HR
    Registered for 6+ months
    Last online 5 months ago
    Contact

    Listing location

    Ahmedabad, Gujarat, India

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Bpo Tele Calling by 941login